THE Art

of
curious ~ conscious ~ being (s)

Van harte welkom op onze website

A place where Art and the Art of Life meet

Als je tot in in je ziel bevroren bent … wie warmt je dan op, zodat je weer kunt ademhalen? En je je vanuit een hernieuwd bewustzijn opnieuw kan verbinden, zo je weg naar huis vindend waar je kunt samen zijn met degene bij wie je werkelijk hoort?

Zowel voor individuen als voor teams bieden wij een veilige plaats waar de kern van wat ons belemmert om te gedijen, bewust en bekend kan worden en manieren om te veranderen worden aangeboden. Wij begeleiden het proces van heropleving in de tijd.

Voor mensen die met mensen werken verzorgen wij ervaringsgerichte workshops afgestemd op de vraag en wens van uzelf of de organisatie in een voor u en ons passende vorm.

Door ervaring nodigde ons verlangen om levensprocessen en natuurwetten te begrijpen ons uit om onze creatieve talenten te ontwikkelen, die het ons mogelijk maakten onszelf te begrijpen en De Kunst van het Leven te leven, van nieuwsgierig, bewust zijn en dat te delen met anderen.

The path to your soul will be accompanied by a smile

Hallo, wij stellen ons graag aan u voor.

 

Wij, Alja Zwierenberg en Ans Rijpert, zijn partners in het leven en als zelfstandig ondernemers bij The Art of CCB. Woonachtig in Nederland.

Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten is er een vonk overgeslagen die ons nooit meer heeft verlaten.

Een vonk die een complementaire vlam werd en een stabiele bron van energie en liefde in ons leven.

We leerden het pad van onze ziel te bewandelen door ervaring. Sommige diep intens, andere vol verwondering.

De wijsheid en glimlach op ons gezicht kregen we door de feiten van het leven te aanvaarden, alle lagen van de levensenergie en de diepere waarheid en betekenis van het universum daarin te ervaren en te begrijpen. Leren en herkennen als hulp en begeleiding. Wij delen graag onze persoonlijk opgedane en verdiende wijsheid.

Hoe Ons te benaderen

Heeft u vragen?

We staan altijd open om te praten over uw bezigheden,

nieuwe projecten, creatieve mogelijkheden

en hoe we van dienst kunnen zijn.