THE Art

of
curious ~ conscious ~ being (s)

Van harte welkom op onze website

A place where Art and the Art of Life meet

Geboren met een potlood achter een oor en wat penselen en verf in haar broekzakken werd Alja’s natuurlijke manier om haar innerlijke leven te delen in haar vroeger jeugdjaren genegeerd en ontkend. Het duurde dan ook even voordat ze het belang ervan voor zichzelf ontdekte.

 

Haar talenten ontwikkelend en openstaand voor meer realiteiten dan die waarmee ze opgegroeid was bracht haar van overweldigd worden door het leven naar inzichten in het leven. In universele levensprocessen en natuurwetten. Het stelde haar in staat om de essentie van het leven te begrijpen en metaforische vertellingen te verstaan.

 

Achter elk kunstwerk dat ze creëert zit een verhaal, gebaseerd op een werkelijke levensgebeurtenis, die haar deed zoeken naar antwoorden op de vele levensvragen die ze had.

 

U bent van harte uitgenodigd om te genieten van een compilatie van haar werk.

In de loop der jaren creëerde Alja ‘De Legende van Mazze’ en ‘Wonderlijke Prentenboeken’. Ze bevatten allemaal metaforische vertellingen waarin de ontwikkelingen van het ‘eeuwige kind’ en de vele dimensies van bewustzijn die in het leven bestaan worden beschreven.

 

En in onze gezamenlijke zoektocht naar antwoord welke krachten woorden in zich dragen schreef ze ‘Wat ‘Ik’ te vertellen heeft’.

Tot haar eigen verbazing blijken woorden en de natuurlijke ontwikkeling van het (mede-) menselijke ego diep met elkaar verbonden en verweven te zijn.

 

De meeste boeken die Alja schreef en illustreerde zijn in het Nederlands. Sommige hebben geen taal nodig omdat hun verhaal universeel is en door velen in ervaring kan worden herkend.

 

We hopen dat ze allemaal hun weg zullen vinden naar de harten van velen en nodigen u graag uit om er hier van te genieten!

Het verlangen om universele levensprocessen en natuurlijke wetten te verstaan en die te leven nodigde uit om onze persoonlijke creatieve talenten te ontwikkelen. Deze maakten het mogelijk onszelf te herkennen en uit te drukken in ons bestaan. Een Kunst van Leven, van nieuwsgierig, bewust zijn en dat delend met anderen.


We delen onze inzichten en ons creatieve werk graag in publicaties en bevelen ook inspirerende van anderen graag aan.

Hier kun je onder ander links vinden naar onze Substack, LinkedIn en Instagram accounts.


We wensen je veel genieten toe!

The path to your soul will be accompanied by a smile

Hallo, graag stellen we ons aan u voor.

 

Wij, Alja Zwierenberg en Ans Rijpert, zijn partners in het leven en als zelfstandig ondernemers bij The Art of CCB. Woonachtig in Nederland.

 

Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten is er een vonk overgeslagen die ons nooit meer heeft verlaten.

Een vonk die een complementaire vlam werd en een stabiele bron van energie en liefde in ons leven.

We leerden het pad van onze ziel te bewandelen door ervaring. Sommige diep intens, andere vol verwondering.

 

De wijsheid en glimlach op ons gezicht kregen we door de feiten van het leven te aanvaarden, alle lagen van de levensenergie en de diepere waarheid en betekenis van het universum daarin te ervaren en te begrijpen. Leren en herkennen als hulp en begeleiding. Wij delen graag onze persoonlijk opgedane en verdiende wijsheid.

 

Onze meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring op het gebied van kunst, onderwijs, counseling, persoonlijke ontwikkeling en mentorschap hebben ons in een unieke positie gebracht tot die wie we vandaag de dag zijn en waar we uitdrukking aan geven.

Op Substack delen we publicaties voor CCB’s.


Nieuwsgierig en Curious?


Vul je e-mail hier in en je hebt direct toegang tot onze gratis berichten

en ontvangt onze nieuwsbrief rechtstreeks in je postvak.

 

Hoe Ons te benaderen

Heeft u vragen?

We staan altijd open voor een geprek over uw bezigheden,

nieuwe projecten, creatieve mogelijkheden

en hoe we van dienst kunnen zijn.