Workshops ~
ontwikkelingsCursussen

Biedt concreet een vorm jezelf als instrument in te zetten binnen het onderwijs.

 

Een workshop die je laat ontdekken wat er aan mogelijkheden ligt bij jezelf en de ander om tot adequaat handelen te komen in het interactieve proces van onderwijs.

 

Met als resultaat vaak verrassend snelle en plezierige oplossingen, waar we dus concreet mee kunnen werken, vaardigheden en bijzondere talenten als toegevoegde waarde binnen het onderwijsveld.

Deze workshop scoorde op het Regionaal Congres Leerling Begeleiding Zuid op 18 maart 2000 gemiddeld hoger dan een 9 bij de deelnemers.

In een wereld waarin we onze menselijke functie steeds verder dreigen te verliezen wordt de wezenlijke behoefte je jezelf weer te her-inneren steeds fysiek tastbaarder en noodzakelijker.


Via deze kennismakingsworkshop bieden wij U de mogelijkheid praktisch kennis te komen maken met het werk, de werkwijze en de toegevoegde waarde van The Art of CCB.

 

Onze visie en de daaruit voortvloeiende werkwijze is gebaseerd op het inzicht dat ieder mens uniek is en unieke talenten bezit.

De inhoud van deze workshop is zowel geschikt voor leidinggevenden als voor leidingontvangenden en kan ook in een combinatie voor beiden verzorgd worden.

‘Waar de behoeften van de wereld en je talenten elkaar kruisen ligt je roeping'

– Aristoteles –

Brochure

The Art of curious, conscious being(s)

De bladzijden kunnen met de pijlen aan de zijkanten genavigeerd worden.

 

How to approach us

Have any questions? We are always open to talk regarding your pursuits,

new projects, creative opportunities and how we can serve.

Hoe ons te benaderen

Heeft u vragen?

We staan altijd open om te praten over uw bezigheden,

nieuwe projecten, creatieve mogelijkheden

en hoe we van dienst kunnen zijn.