THE Art

of
curious ~ conscious ~ being (s)

Van harte welkom op onze website

A place where Art and the Art of Life meet

Als je je tot in je ziel bevroren bent … wie warmt je op, zodat je weer adem kunt halen, je je weer bewust kunt zijn, weer in contact en verbonden met wie je werkelijk bent en je je weg naar huis kunt vinden, naar daar waar je werkelijk thuis hoort?

Voor zowel persoonlijk als teams bieden we een veilige plek waarin de kern van dat wat ons terug houdt om te floreren bewust kan worden en geweten, en wegen om te veranderen worden aangeboden. Het proces van heropleving wordt begeleid.

 

Door ervaring gedreven, nodigde ons verlangen om levensprocessen en natuurwetten te begrijpen ons uit om onze creatieve talenten te ontwikkelen, die het mogelijk maakten onszelf te begrijpen en de Kunst van het Leven te leven, van nieuwsgierig, bewust zijn, en dat te delen met anderen.

The path to your soul will be accompanied by a smile

Hallo, wij stellen ons graag aan u voor.

 

Wij, Alja Zwierenberg en Ans Rijpert, zijn partners in het leven en als zelfstandige ondernemers bij The Art of CCB. Woonachtig in Nederland.

Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten is er een vonk overgeslagen die ons nooit meer heeft verlaten. Een vonk die een aanvullende vlam werd en een stabiele bron van energie en liefde in ons leven.

We leerden het pad van onze ziel te bewandelen door ervaring. Sommige diep intens, andere vol verwondering.

De wijsheid en glimlach op ons gezicht kregen we door de feiten van het leven te aanvaarden, alle lagen van de levensenergie en de diepere waarheid en betekenis van het universum daarin te ervaren en te begrijpen. Leren en herkennen als hulp en begeleiding. Wij delen graag onze persoonlijk opgedane en verdiende wijsheid.

How to approach us

Have any questions?

We are always open to talk regarding your pursuits,

new projects, creative opportunities and how we can serve.